Recreatiewoning Peut an, Koningsweg 1-ZA in Schoorl

Actief en passief

Molen 'De gouden engel' in Koedijk

Op initiatief van de Stichting Johannes Bos is in juni 2009 in Koedijk een nieuwe monumentale stellingmolen, De Gouden Engel, gereed gekomen. Daarmee is het oude dorpsbeeld van Koedijk in ere hersteld. Deze meelmolen werkt op windkracht en produceert meel, dat in de molenwinkel samen met biologische producten wordt verkocht.De stellingmolen is gelegen aan de Kanaaldijk 235/236, 1831 BE Koedijk (gem. Alkmaar), langs het Noord-Hollands kanaal, niet ver van de Koedijker vlotbrug.

www.molen-degoudenengel.nl


Surfspot Camperduin

Camperduin is een van de vier beste spots voor surfers van Nederland. Bij slecht weer tussen Schotland en Noorwegen ontwikelen ontwikkelen er grote golven die richting Camperduin rollen. 'De Jongens Uit Schoorl' organiseren regelmatig surfclinins.

Voor meer info: www.djus.nl

Op nummer 4 aan de Koningsweg vindt u Menno en Carla Huiberts. 

Samen hebben zij een pedicure en massagepraktijk. Menno is gecertificeerd sportmasseur, aangesloten bij NGS Nederlandse Genootschap Sportmassage. Carla is pedicure en in het bezit van Diabetes en Reuma aantekening ( behandeling wordt vergoed door zorgverzekeraar). Zij is aangesloten bij Provoet, landelijke organisatie voor de Voetverzorger/Pedicure. Wel even reserveren!

telefoonnummer:06-22221133

Voor meer informatie klikt u hier.